Skype Chat

Каталог

Аксесоари в наличност

В Склад за мобилни телефони и аксесоари за gsm skyfon-accessories.eu ще намерите gsm аксесоари на едро на най-ниската цена в страната. Ние предлагаме аксесоари на едро за мобилни телефони на цени на едро. За да поръчате аксесоари на едро за мобилни телефони на цени на едро вие трябва само да си направите регистрация в нашият сайт, след което наш колега ще се свърже с вас за да уточните подробностите и отстъпките които ще ползвате. Още може да намерите в Складът за аксесоари за gsm Bluetooth слушалки на цени на едро. Предлагаме голям избор на Bluetooth слушалки за мобилни телефони на цена на едро. Само в нашият склад за мобилни аксесоари може да намерите Bluetooth слушалки за мобилният си телефон на цени с големи отстъпки, handsfree на цени на едро. Предлагаме в нашият склад за аксесоари за смартфони голям избор на handsfree за мобилни телефони на цена на едро. Само в нашият склад за аксесоари за телефони може да намерите handsfree за мобилният си телефон на цени с големи отстъпки, батерии на най-ниската цена в страната. Ние предлагаме батерии за мобилни телефони на цена на едро. За да поръчате батерии за мобилни телефони на цени на едро вие трябва само да си направите регистрация в нашият сайт, след което наш колега ще се свърже с вас за да уточните подробностите и отстъпките които ще ползвате, зарядни за мобилни телефони на най-ниската цена в страната. Ние предлагаме зарядни за мобилни телефони на цена на едро. За да поръчате зарядни за мобилни телефони на цени на едро вие трябва само да си направите регистрация в нашият сайт, след което наш колега ще се свърже с вас за да уточните подробностите и отстъпките които ще ползвате.

В нашият онлайн склад ще намерите и всички възможни аксесоари на едро за мобилни телефони на достъпни цени, с марките: Samsung, Apple, Lg, HTC, Sony, Blackberry и други.

Какви аксесоари за таблети на едро да изберем за таблета си?

Таблетите са изключително удобни, поради своята компактност като един добър заместител на преносимите компютри (лаптопи).

Но успяват ли напълно да ги заместят откъм функции?

Може да се каже, че почти същите функции, налични при лаптопите, ги има и при таблетите. Въпреки, че се използват различни видове операционни системи за двата типа устройства и има различия, то това не пречи създаването на приложения – заместители на програмите, които се използват при настолните компютри и лаптопите.

Трябва да споменем, че таблетите имат един малък недостатък – липсата на клавиатура. Е, такава е налична, но е touch. Това създава леко неудобство, особено за тези, които искат да използват модерната „джаджа“ и за работа (освен за забавление). С touch клавиатура може да се работи, но е малко по-трудно „боравенето“ с нея, за разлика от стандартните клавиатури, с които сме свикнали да работим.

За щастие има решение на проблема! И тук идва момента да споменем първия аксесоар за таблети на едро, който е може би и най-използван – „ клавиатура за таблет “. Този аксесоар е изключително полезен, тъй като можете да го използвате и отделяте от самото touch устройство, когато пожелаете. Още една добра новина е, че в комплект с клавиатурата има и калъфче, или за да бъдем точни, тя е вградена в калъфа. Това е добра новина, защото така ще получавате едновременно мини клавиатура и калъф, с който да предпазите своя таблет от различни типове наранявания. Това „оптично“ устройство можете да свържете към своя touch таблет, посредством Mini USB кабел.

Ако все пак сте преценили, че нямате нужда от клавиатура, защото ще използвате технологичната „машинка“ единствено за забавление, то закупуването на калъф е задължително! Тъй като не се нуждаете от мини клавиатура и съответно няма да се сдобивате с такава, то в такъв случай няма да разполагате и с калъф. Затова е необходимо отделното му  закупуване.

Защо Ви е нужен предпазен калъф?

Използвайки такъв, Вашия таблет ще стане много по-защитен, което означава, че опасността от повреди, ще спадне доста (поне що се отнася до типове наранявания, които биха му навредили при липсата на калъфче). Има различни видове калъфи, изработени от различна материя, а според това варира и тяхната цена. Някои от тях са тип „портмонета“, тоест с цип, а други тип „отворени“, тоест устройството само се пъха в тях.

А какъв избор ще направите Вие, преценете сами! Изберете си аксесоари за таблети на едро от нашият склад на едро.

 Нашите високо квалифицирани консултанти, ще отговорят на всички ваши въпроси.

 

Филтрирай по категория

Изглед: Списъчен / Табличен
Покажи:
Ред:
..
Онлайн магазин
Онлайн магазин за аксесоари на едро © 2021